AANTEKENEN Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.
Tevens verstuurd per fax 070 - 3651380 op 1 januari 2002. Ons kenmerk: SBL/Gd/16041/B. Uw nummer: 200101610/1/M1. Betreft:
Toezending nadere stukken in opgemeld verzoek om voorlopige voorziening, tevens wraking op voorhand van de staatsraad die na 1 januari 2002 uitspraak wil doen in opgemeld verzoekschrift, waarbij die beslissing is gebaseerd op de peildatum van na 31 december 2001.
Namens opgemelde stichting en personen hierna te noemen: appellanten, laat ondergetekende u in opgemelde zaak nogmaals als nader stuk onze brief van 15 december 2001 toekomen (zie bijlage). Wij verzoeken u wederom kennis te nemen van de inhoud. In betreffende bij brief van 15 december 2001 nader toegezonden stukken, die u op 17 december 2001 hebt ontvangen, hebben wij u in opgemelde zaak het volgende medegedeeld.
Afgegeven met ontvangstbevestiging. Voorzitter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.
Tevens verstuurd per fax 070 - 3651380 op 26 november 2001. Ons kenmerk: SBL/Zuiv/26111/VV. Betreft:
Namens opgemelde stichting en personen hierna te noemen: appellanten, verzoekt ondergetekende u tot het treffen om voorlopige voorziening resp. schorsing van de weigering om te beschikken op ons dwangsomverzoek van 25 juni 2001, kenmerk SBL/2000/25001, door het dagelijks bestuur van het Zuiveringschap Limburg. Ons bijbehorend beroepschrift van 26 november 2001, kenmerk: SBL/Zuiv/26111/B, vindt u bijgevoegd. Van ons dwangsomverzoek d.d. 25 juni 2001 vindt u een kopie bijgevoegd (zie bijlage A). Wij verzoeken u kennis te nemen van de inhoud en die inhoud hier als geheel herhaald en ingelast te beschouwen. In betreffend dwangsomverzoek staat letterlijk het volgende: =============================================================== Geacht college, Namens opgemelde stichting en personen hierna te noemen: appellanten, laat ondergetekende u in opgemelde zaak hierbij de volgende nadere stukken toekomen. Nadere stukken. Als vervolg op ons beroepschrift d.d. 16 april 2001, nader gemotiveerd bij schrijven van 16 mei 2001, laten wij u de volgende nadere stukken toekomen:
Wij verzoeken u kennis te nemen van de inhoud van bovengenoemde stukken I t/m X en die hier als herhaald en ingelast te beschouwen. Met vorenstaande nadere informatie als extra onderbouw zijn de feiten nu als volgt:
Door toedoen van de gehele Raad van State, inclusief haar voorzitter, heeft Demkolec B.V. al ruim een jaar lang zonder de daarvoor vereiste Wm-vergunning en zonder de vereiste Wvo-vergunningen afvalstoffen (RWZI-slib/kippenmest) en gevaarlijke afvalstoffen (bouw- en sloophout dat zo'n 10% CCA-afvalhout bevat) kunnen opslaan, bewerken en verbranden (vergassen). Uit de inhoud van bijgevoegde stukken I t/m X kunt u opmaken dat de gevolgen op termijn (na 5 tot 30 jaar) voor omwonenden in de verre omgeving van deze Demkolec-electriciteitscentrale catastrofaal zullen zijn. Vele omwonenden zullen, als gevolg van deze door de Raad van State gedoogde illegale activiteiten bij Demkolec B.V., ongeneeslijk ziek worden en kanker krijgen. Middels dit schrijven stelt ondergetekende de Raad van State dan ook verantwoordelijk en aansprakelijk voor genocide op grote schaal. Hiermee heeft de Raad van State tevens jurisprudentie laten ontstaan dat op grond van het 'gelijkheidsbeginsel' vanaf heden elk bedrijf in Nederland, zonder te beschikken over de wettelijk vereiste Wm- en Wvo-vergunningen, afval en gevaarlijk afval mag opslaan, bewerken en verbranden (vergassen) om zichzelf daarmee grof te verrijken en de omwonenden in de verre omgeving ongeneeslijk ziek te maken.
Middels dit schrijven willen wij u kenbaar maken dat opgemeld beroepschrift is gericht tegen de in geding zijnde gedoogbeschikking van 6 maart 2001 die op 31 december 2001 afloopt. Omdat wij heden nog niet zijn opgeroepen voor de behandeling van opgemeld beroepschrift, staat voor ondergetekende vast dat u op betreffend beroepschrift pas na 31 december 2001 wenst te beslissen. Dit om daarmee degenen, die zich grof verrijken met het overtreden van de wet en verkankeren van de verre omgeving rondom de Demkolec-electriciteitscentrale, behulpzaam te zijn.
Wij eisen van u dat u vóór 31 december 2001 een beslissing hebt genomen op ons beroepschrift d.d. 16 april 2001, nader gemotiveerd bij schrijven van 16 mei 2001. Met klem maken wij u hierbij kenbaar dat u deze beslissing kunt nemen zonder ons hierover te horen. Dit om daarmee alle mogelijke vertragings-technieken, van uw zijde, te voorkomen. Mocht u ondanks deze nadere stukken toch niet vóór 31 december 2001 op ons beroepschrift d.d. 16 april 2001 hebben beslist dan heeft u daarmee impliciet besloten dat de Raad van State geen onafhankelijk rechtscollege meer is, maar een instantie die ernstig misbruik maakt van haar positie om enkelen grof te verrijken ten koste van vele toekomstige mensenlevens. In dat geval zullen wij ons voortaan rechtstreeks wenden tot het Europese Hof van Justitie en de Europese Unie. Daarbij zal een afschrift van dit schrijven worden overlegd.
Ing. A.M.L. van Rooij,
Bijlage: Dit schrijven bevat de bijlagen I t/m X, bestaande uit 44 pagina's.
|
Hiermee heeft u ons impliciet het feitelijke bewijs in handen gegeven dat u niet onafhankelijk bent. Om te voorkomen dat u in opgemeld beroepschrift uitspraak doet of laat doen waarbij de beslissing is gebaseerd op de peildatum van na 31 december 2001, wraken wij hierbij desbetreffende staatsraad op voorhand. Bij de behandeling van dit wrakingsverzoek, waarin ondergetekende in ieder geval gehoord wenst te worden, zal dit schrijven worden overlegd als feitelijk bewijs van partijdigheid van de betreffende staatsraad.
Mijnheer van Dijk, voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, om te voorkomen dat u ondanks dit schrijven dit alles toch nog in de doofpot stopt, in een poging te beslissen of te laten beslissen op bovengenoemd beroepschrift, waarbij die uitspraak is gebaseerd op de peildatum van na 31 december 2001, hebben wij dit schrijven als 'persbericht' naar buiten laten gaan. Tevens hebben wij dit schrijven voor de gehele wereld toegankelijk gemaakt door het te laten plaatsen bij de stichting Sociale Databank Nederland op internet, adres: http://www.sdnl.nl/ekc/ekc-rvs10.htm Uw antwoord op dit schrijven zal eveneens bij de stichting Sociale Databank worden geplaatst.
Ing. A.M.L. van Rooij,
Bijlage: Ons schrijven van 26 november 2001, kenmerk: SBL/Zuiv/26111/VV
|
Stichting Sociale Databank Nederland
E-mailadres: sdn@planet.nl
Internet site:
http://www.sdnl.nl/ekc/ekc-rvs10.htm
Westkade 227, 1273 RJ Huizen (NH)
Tel.: (31)-35-5244141